Blog

Et brev fra sykdommen din!!

0

Hei….Jeg lurer på om du har glemt meg…jeg er din sykdom…

Jeg hater møter…….

Jeg hater høyere makter…..

Jeg hater alle som har ett program….

Alle som kommer i kontakt med meg, ønsker jeg lidelse, smerte og død.

La meg få presentere meg, jeg er sykdommen avhengighet. Jeg er listig, gåtefull og mektig. Slik er jeg. Jeg har tatt livet av millioner av mennesker og jeg er enda ikke fornøyd.

Jeg elsker å overraske deg. Jeg elsker å late som jeg har vært din venn og din elsker. Jeg har trøstet deg, eller hva? Fantes jeg ikke der for deg når du var ensom? Da du ønsket å dø, var det ikke meg du ropte på?

Jeg var hos deg. Jeg elsker å gjør deg vondt. Jeg elsker å få deg til å gråte eller enda bedre, jeg elsker å få deg så avstengt at du verken kan kjenne smerte eller gråte.

Når du ikke kjenner noe i det hele tatt, da kjenner jeg meg fornøyd, og alt jeg ber deg om er en lang lidelse. Jeg har alltid vært her for deg. Når det gikk bra for deg i livet ditt, ba du meg inn. Du sa til meg at du ikke fortjente alt det gode du hadde, og jeg var den eneste som var enig med deg. Sammens klarte vi å skade alt som var bra i livet ditt.

Folk tar ikke meg på alvor. Hjerneblødning tar de på alvor, hjerteinnfarkt, ja til og med diabetes tar de på alvor. IDIOTER! Uten meg ville ikke disse tingene vært mulig. Jeg er en sykdom som alle hater, men selv det så kommer jeg ikke ubedt. Du velger å ha meg. Det er så mange som har valgt meg istedet for virkelighet og frihet.

Mere enn du hater meg, så hater jeg alle som har ett tolvtrinnsprogram. Ditt program, dine møter, din høyere makt. Alle disse tingene missliker jeg og jeg kan ikke jobbe på den måten jeg er vant med. Nå må jeg holde meg i ro her. Du ser meg ikke, men jeg vokser meg større enn noen sinne. Når du bare eksisterer, DA lever jeg. Når DU lever, da bare eksisterer jeg. Men jeg er her……………

Til vi møtes igjen, om vi møtes igjen, ønsker jeg deg lidelse, smerte og DØD!

 

Din Sykdom.

Leave a Reply